BENEFICII KOMBUCHA
Iată principalele beneficii pentru sănătate ale consumului regulat de kombucha:
+ SURSĂ DE PROBIOTICE
Kombucha conține probiotice atunci când se obține prin procesul tradițional de fermentație și preparare.
Probioticele sunt bacterii vii și fermenți buni care pot îmbunătăți multe aspecte ale sănătății noastre, inclusiv digestia, reducerea inflamației și promovarea scăderii în greutate.
+ AJUTĂ LA DETOXIFIERE
Kombucha, în special cea pregătită din ceai verde, ajută la detoxifiere, datorită conținutului mare de antioxidanți.
Mulți oameni de știință susțin că antioxidanții din alimente și băuturi sunt mai buni pentru sănătatea noastră decât suplimentele cu antioxidanți.
+ AJUTĂ DIGESTIA
Kombucha contribuie la o digestie sănătoasă datorită probioticelor, acizilor organici și enzimelor digestive pe care le conține.
+ TE ENERGIZEAZĂ
În timpul procesului de fermentație, ceaiul negru eliberează fier, vitamine B precum și cofeină (împreună cu ceaiul verde), toate fiind cunoscute ca energizante naturale.
+ BENEFICII CEAi VERDE
Ceaiul verde conține mulți compuși bioactivi, cum ar fi polifenolii, care funcționează ca antioxidanți puternici în organism. Kombucha preparată din ceai verde conține mulți dintre aceiași compuși ai plantelor și se poate lăuda cu aceleași beneficii.
+ AJUTĂ IMUNITATEA
Kombucha conține probiotice, antioxidanți, acizi organici și vitamine, toate fiind cunoscute ca elemente care susțin un sistem imunitar mai puternic.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.